Nemme sunde bounty bar
Bounty smager bare skønt, kombinationen mellem kokos og chokolade som smelter på tungen er en fantastisk kombination! Efter jeg første gang lavede disse nemme, hjemmelavede og sunde bounty har jeg ikke spist en “rigtig” bounty. De her barer smager bare bedre og så er de fulde af gode sager, de er sukkerfrie og fuld af sunde fedtstoffer fra kokos. De tager ingen tid at lave og kræver kun 4 ingredienser som du altid kan have i skabene. Så når lækker sulten melder sig, kan du hurtig lave en portion hjemmelavet bounty og servere dem til aftenskaffen.
De er en lille bind af himlen.
Prøv også disse skønne chokoladetrøfler
Velbekomme
Sunde bounty
Lækre sunde hjemmelavede bounty barer med kokos og chokolade. Opskrift på en nem sund snack – du skal kun bruge 4 ingredienser.
Ingredienser
- 100 g kokosolie
- 1 tsk sukrin melis eller Zero Melis
- 75 g kokos mel
- ca. 60g god mørk chokolade eller en god sukkerfri som denne
Sådan gør du
- Smelt kokosolien i mikroovnen i ca. 40 sek.
- Opløs melis i den smeltede olie og tilsæt kokosmelen.
- Klem massen godt sammen, så du kan skære det til barer senere eller pres den i en form, f.eks en isteringbakke.
- Sæt kokosmassen i fryseren til den sætter sig.
- Imens kan du temperere chokoladen, jeg gør det så godt jeg kan ved at smelte ca. 2/3 i mikroovnen og hælde det over den sidste 1/3.
- Tag kokosmassen ud af fryseren og overtræk barerne med chokoladen.
- Opbevar bounty barerne på køl, de kan holder sig over én uge – hvis de holder så længe 😉 Nyd dem!