Dadelkugler med peanuts og saltet karamel
Det er vist ikke nogen hemmelighed, at jeg er vild med alt der minder bare lidt om snickers. Smagskombinationen af chokolade, saltet karamel og peanuts synes jeg er helt fantastisk og noget af det bedste. Derfor er jeg også både stolt og glad for denne opskrift. Jeg føler jeg endelig knækkede koden til at lave de helt perfekte snickers dadelkugler.
Se også min opskrift på sundere Bounty her
Snickers dadelkugler
Der findes et hav af opskrifter på sundere snickerskugler uden sukker lavet på dadler. Jeg tror at denne opskrift er den allerbedste og jeg har testet den utallige gange, mest fordi de bliver spist inden jeg når at tage et billede af dem. Tricket til de perfekte snickerskugler er at tilføje en spiseskefuld salted caramel zero topping fra Bodylab – find den her*. Den saltet karamel sætter virkelig prikken over i’et i denne opskrift. Jeg vil godt advare mod virkelig gode snacks – så pas på!.
Snickerskuglerne er så gode at du ikke behøver overtrække dem med god mørk chokolade, men det gør dem endnu bedre (hvis det overhovedet er muligt!). Hvis du tænker du sagtens kan administrere at lave snickerskuglerne, for du kan jo bare opbevare dem i fryseren, så vil jeg godt erkende at de også smager rigtig godt frosne – så er du advaret!
Nyd dem og rigtig god fornøjelse
Velbekomme
[recipe-foody]
Snickerskugler
20-25 stk
Det skal du bruge:
- 150 g friske dadler
- 2 spsk peanutbutter
- 1 spsk salted caramel zero topping
- 100 g peanuts
- ca. 50 g god mørk chokolade til overtrækning
Sådan gør du:
Fjern stenene fra dadlerne og blend dem til en ensartet masse – jeg gør det i foodprocessoren. Tilsæt peanutbutter og salted caramel zero topping, blend igen. Tilsæt til sidst peanuts og blend til du har en ensartet masse men det ønskede crunch. Stil massen på køl i minimum 30 min. inden du triller massen til kugler. Hvis du ønsker at overtrække snickerskuglerne med chokolade, stil dem på frys imens du temperere chokoladen så godt du kan. Tril de kolde kugler i chokoladen. Opbevar snickerskuglerne på køl eller frost, de kan holde sig længe, men det tror jeg ikke de gør.
[/recipe-foody]
*reklamelink