Grønne Hulk cookies fulde af spinat og protein
Opskriften er lavet med stor inspiration fra en youtube reklame for Ota Solgryn, hvor den dygtige Cecilia fra Copenhagencakes laver morgenmadscookies. Da jeg så filmen tænkte jeg, at jeg kunne lave, den Supershake som min søde K drikker til morgenmad hver dag til protein cookies, som kunne være en snack eller en morgenmad “to go”. Supershaken kalder jeg en Hulk-shake fordi den er grøn, fylder 700ml og indeholder over 1000kcal – man bliver lidt af en Hulk, når man drikker sådan en til morgenmad.
Disse grønne Hulk cookies eller supershake cookies er den perfekte lille snack om eftermiddagen eller til lidt weekend hygge. De smager sødt og lækkert, inderholder spinat men det kan ikke smages. De er fulde af kostfibre og protein så de mætter også rigtig godt.
Perfekt til weekenden – kan I have en fantastisk én alle sammen 🙂
Velbekomme
Protein Cookies
Ingredienser
- 1 banan
- 2 æg
- 1 scoop chokolade proteinpulver ca 35g jeg brugte den her: ultimate chocolate
- 2 store håndfulde frisk spinat
- 4 dl havregryn
- 1/2 dl dadler i tern strødadler eller rosiner
Sådan gør du
- Tænd ovnen på varmluft på 175 grader.
- Jeg bruger min foodprocessor til at blende banan, æg og proteinpulver til en ensartet masse, men du kan sikkert også bruge en blender.
- Tilsæt derefter den skyllede spinat og blend igen.
- Tilsæt havregryn og blend massen hurtigt (jeg syntes det er lækker at havregrynene ikke er blendet til mel) for tilsidst at røre daddeltern i dejen.
- Placer dejen med to skeer på en bradepande og bag dem i ca 10 min. Jeg får ca. 16 cookies af denne opskrift og de kan sagtens holde sig et par dage i en lufttæt beholder.
Har du lyst, er du velkommen til at følge mig på instagram: Anne Sondergaard