Ice cream af bananer
Nicecream er nem bananis som smager- og har konsistens som softice. Hvis du endnu ikke har prøvet den lækre isdessert, så skylder du dig selv en stor portion. Denne variant er proteinrig og smager af vanilje. Basen i nicecream er frosne bananer og så er det kun fantasien der sætter grænser.
Slut med at smide plettede, brune bananer ud!
Jeg har altid frosne bananer i fryseren. Til at starte med kunne Kasper ikke forstå hvad de bananer lavede i fryseren og hvorfor jeg havde dem. Men så smagte han nicecream – lavet af frosne bananer, og nu forstår han hvorfor bananerne er i fryseren. Istedet for at smide de overmodne bananer ud, skræld dem og skær dem i stykker og put dem i fryseren, i en frysepose. Det er nemlig de overmodne bananer, som har den sødeste smag og egner sig bedst til nicecream. Har du altid bananer i fryseren, så er de klar når trangen til sund is mælder sig.
Server friske bær, skyr eller hakkede peanuts og mørk chokolade til din nicecream. Det smager også lækkert på nybagte vafler som disse gulerodsvafler.
Velbekomme
Nicecream
Ingredienser
- 4 frosne bananer
- 1 dl skyr
- 1/2 scoop vaniljeproteinpulver
- 1/2 tsk vaniljepulver
- 1-2 spsk peanutbutter
Sådan gør du
- Blend alle ingredienserne sammen i en foodprocessor. Kan din foodprocessor ikke klare mosten, kan du lade bananerne tø lidt op inden du blender.
- Server softicen med det samme.