Skønne morgenmadsmuffins med parmaskinke og tomat
Godmorgen 🙂
Jeg har lige nydt en god kop kaffe og en skive rugbrød med en af disse skønne morgenmadsmuffins. Jeg elsker weekendens morgener, hvor der er lidt ekstra tid til at sidde og sippe kaffe, morgener hvor det er okay at tiden bare går og hvor alting ikke behøves at gå så stærkt. På morgener som denne kan jeg nogen gang godt lide at gøre lidt ekstra ud af morgenmaden og andre gange må morgenmaden gerne bare være super simpel. Disse morgenmadsmuffins er super simple. Nedenfor deler jeg opskriften på én enkelt muffin, så er det bare at gange opskriften op til det ønskede antal muffins.
Jeg har puttet en halv cherry tomat i morgenmadsmuffinen men lidt spinat tænker jeg også kunne være virkelig lækkert.
Nyd din morgen, din kaffe og din weekend.
Velbekomme.
Kan du lide morgenmadsopskrifter? Se flere her. Andre morgenmadsmuffins kan du finde her.
Du kan se flere af mine billeder på Instagram.
Morgensmadsmuffin
Ingredienser
- 1 æg
- 1/2 skive parmaskinke
- 1/2 cherry tomat
- lidt oregano eller timian
- salt og peber
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader.
- I en muffinform (jeg bruger en silikoneform) placeres paramskinen rundt i kanten.
- Slå ægget ud i midten af parmaskinken og put den halve cherry tomat ned i ægget.
- Drys med salt og peber og oregano.
- Bag morgenmadsmuffinen i ovenen i ca. 15 min.