fbpx
MENU

Madplan uge 27

Grillmad

På madplanen uge 27 er der masser af grillmad. Både kød og grøntsager skal grilles og det gode sommervejr nydes.

Eftermiddagsmåltidet er tit en proteinbar. Tip: de bedste proteinbar er på tilbud lige her!

Morgenmaden er fortsat SuperShake og der findes ikke noget bedre end en kold shake til morgenmad når vejret er lunt.

Sådan ser vores madplan for uge 27 ud

Madplan uge 27

Søndag: Grillet kyllingebryst med grillet ananassalat

Kyllingbryst marineres i en marinade af: 2 fed hvidløg, frisk ingefær, 3 spsk. ketchup, 2 spsk. soya og 1 spsk. sukrin gold,* så længe som muligt og grilles på grillen.

Ananas skæres i skiver og grilles. Som bliver til en grillet ananassalat sammen med peberfrugt i tern, halve cherrytomater, limesaft, lidt frisk mynte salat slat og peber.

Kylling og ananassalat servers til hjertesalat eller ris, måske kokos eller hvidløgsris.

Mandag: Grillet flankesteak med grillet gulerødder

Gulerødder vaskes og ordnes, grilles med falgesalt og timian

Flankesteak med hvidløgsmarinade grilles. Serveres med frisk spinat, en fetacreme eller grov pesto.

Grill tilbehør

Tirsdag: Grillet Fish & “Chips” med kartofler og tatarsauce

Ny kartofler koges, halveres og grilles. Hvid fisk grilles i sølvpapir sammen med løg, citron, salt og peber. Dertil nye danske ærte og en tatarsauce på mayonnaise og fedtfattig cremefraise, kapers, cordisioner, citronsaft dild, persille, salt og peber.

Onsdag: Hotdog og EM i fodbold

Vi griller – igen! Måske der skal mere end hotdogs til aftensmad og måske også en salat, men ihverfald syltede rødløg.

Torsdag: Linse-kikærte bøf med grillet aubergine

Linse-kikærte bøf med gulerødder laves ved at koge 3-4 gulerødder møre og blende dem med en dåse kikærter og linser. Tilføj krydderier (salt, peber, paprika, cayennepeber, spidskommen, hvidløgspulver) samt æg og blend det til en “fars”. Lad farten hvile 10 minutter, hvorefter bøffer formes og de steges på en pande.

Grillet aubergine ala bruschetta. Hvor aubergine skæres i skiver og pensles med lidt olie, knus hvidløg, oregano som grilles indirekte ca. 15 minutter. Cherrytomater skæres fint, blandes med forårsløg og frisk basilikum, salat og peber. tomatsalaten fordels på de grillede aubergine skiver evt. med mozzarella eller burrata ost.

Fredag: Ribeye med grillet hjertesalat og estragong dressing

En stor fredags bøf! Grillet med grillet hjertesalat og en dip med estragon. Er der salat eller kartoffel rester fra ugen, kan de spise hertil.

Lørdag: Grillet skaldyr, salat og brød

Vi får gæster og planlægger at grille jumfruhummer, rejer og kammuslinger. Servere dem med hjertesalt, et godt brød (forhåbentlig surdej) og hjemmerørt mayonnaise.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *