Vores madplan for uge 26 byder igen på en dag med fisk, en dag med okse, en dag med svin, en dag med kylling, en vegetar dag og en dag med ekstra lækker aftensmad. Der er masser af salater på madplanen for uge 26. Sommergrøntsagerne er for lækre, og det giver mig lyst til at bruge dem i salater, så en masse salat er på madplanen. Hvad der kan tilberedes på grillen, gør vi. Vi laver altid rester, så vi har til frokost dagene efter.
Sådan ser vores madplan for uge 26 ud
Søndag: rester
Vi har haft gæster lørdag og holdt fødselsdag for mig i dag, så vi har masser af rester. Med en salat af de grøntsager der findes i køleskabet, så er der mad nok, også til frokost mandag.
Mandag: Sandwich med laksesalat
Et surdejsstykke med salatblade og denne lækre laksesalat/mousse.
Tirsdag: Cremet pastasalat, grøn salat og skinkeculotte på gril
En cremet pastasalat af en dressing af veganskmayo og fedtfattig cremefraiche. Foruden pasta vil salaten bestå af ærter, rød peberfrugt, majs og rødløg. Dertil en grøn salat af iceberg og agurk (for flere grøntsager) og en skinkeculotte på grillen.
Onsdag: Kebab salat evt. med pitabrød
Rester af den grønne salat af iceberg og agurk, bliver til en kebabsalat med cherrytomater, majs og peberfrugt. Købe kebab steges på panden, og det hele serveres med creme fraiche dressing (den købte).
Torsdag: Tacosalat med sortebønner
Salat af spidskål, majs, agurk, peberfugt, rødløg og cherrytomater, blandes med sorte bønner. Salaten smages til med limesaft, drysses med spidskommen og lidt salt. Pynt salaten med koriander, og server den med tacosauce og creme fraiche, måske vi spiser falafel til.
Fredag: Burger og bønnefritter
Burger med grillet hakkebøf, bløde løg, spejlæg og masser af grøntsager. Dertil grønne bønner bagt sprøde i ovnen.