Nedtællingen til vores bryllup er begyndt, det samme er hverdagen og jeg kan desværre godt mærke at overskuddet og tiden til at lave mad ikke findes lige nu. Men vi skal stadig have mad og madplanen hjælper os. Vores madplan for uge 20 er fuld af livretter, som vi glæder os til – det hjælper os med at få madplanen til at lykkes.
Sådan ser vores madplan for uge 20 ud
Søndag: Kylling i karry
Vi er sent hjemme, efter vi har været afsted siden torsdag. Så køleskabet er tomt, vi er trætte og skal tidligt op. Efter vi har handlet, skal vi lave aftensmad, så vi har frokost til flere dage. Kasper besluttede kylling i karry (endnu en gang) med ristaffel tilbehør – det er nemlig godt i madpakken.
Mandag: Fiskefillet med asparges, ærtemos og nye kartofler
Paneret rødspætte med blanceret grønne asparges, ærtemos af frosne ærter, citronsaft og skyr. Samt nye kogte kartofler med krydderurter.
Tirsdag: Broccolitærte med laks i ovnen og tzatziki
Tærte med broccoli med bund og fyld af æg og hytteost, ligesom opskriften her. Dertil en hel lakseside bagt i ovnen med citronskiver på og en tzatziki med agurk.
Onsdag: Grillet kylling og aubergine med tomat/feta salat, couscous og salat
Grillet kyllingebryst og grillet halve auberginer, penslet med lidt olie, salt og peber. Dertil en tomatsalat med rødløg og feta, en grønsalat og couscous til Kasper.
Torsdag: Chili con carne med ris, salat, salsa og cremefraiche
Chili con carne af oksebov, efter denne opskrift, selvom det er en gammel opskrift er den stadig god, og denne ret glæder jeg mig til. Planen er at jeg sætter det over om morgnen, så Kasper tilsætter sorte bønner og spise det med ris, salat og salsa til, når han kommer hjem fra arbejde. Og så har vi også mad til fredag.
Fredag: Cowboy bowl med rester af chili con carne
Cowboy bowl, som er en salat skål med oksekød, efter denne opskrift og med resterne af chili con carnen.