Hverdag efter påske
Jeg håber du har nydt påsken? Og så er vi enige om at vi allesammen skal handle ind i morgen – tirsdag. Men hvad skal vi handle og hvad skal på menuen? Måske du lige som os, har spist lidt for meget og lidt for godt til diverse påskefrokoster. Her har du vores bud på en sund madplan efter påsken, fuld af livretter.
Mandag: Lasagne
Vi har på forhånd handlet til lasagne. Der bliver tømt grøntsagsskuffen og hakket det i kødsaucen, samt en købt mornaysauce. Hvis vi har lasagneplader brUger vi dem, har vi ikke, bliver det en lasagnette med pastaskruer. Forhåbentligt er der grøntsager nok i grøntsagsskuffen til en salat dertil. Her en rigtig god opskrift på lasagne, som jeg tager udgangspunkt i.
Tirsdag: Gnocchi med kylling
Jeg planlægger denne gratineret Gnocchi ret med cherrytomater, men i stedet for hakket oksekød vil jeg bruge kyllingefilet i tern. Det tror jeg bliver lækkert og en god forårsret.
Onsdag: Rester af lasagne
Jeg er ikke hjemme, jeg spiser aftensmad hos en veninde, så Kasper spiser rester.
Torsdag: Friske forårsruller med rejer
En af vores livretter med fisk (eller rejer). Rispapirsruller med en masse grøntsager og mango, samt den bedste peanutbutterdip.
Fredag: Grill og salater
Vi spiser hos et vennepar, vi skal grille. Her er et par lækre salater til grillmad. Grillmad udgør ugens dag med svinekød, for mon ikke der er en pølse at finde på grillen.
- Spidskålssalat med pære
- Melonsalat
- Broccolisalat
- Salat med melon og skinke
- Spinatsalat med jordbær og vandmelon