Spaghetti squash med kantarelsauce og parmesan
Som jeg skrev i mit tidligere indlæg om spaghetti squash, gør den ethvert måltid til et comfortfood-måltid. Den der lækre, hyggelige følelse af at spise en varm, lidt snasket ret, med ske af en skål, som bare smager fantastisk! Spaghetti squash – gør det! (og du kan endda bruge skralden som skål)
Spaghetti squash med kantarelsauce
Prøv at servere denne kantarelsauce over spaghetti squash med et par skriver revet parmesan på toppen – det smager fantastisk. I opskriften har jeg brugt en kaffefløde 9% for at give retten den fede fløde smag, men samtidig spare lidt på kalorienindholdet. Jeg bruger en kaffefløde 9% fordi den ikke indeholder andet en fedtreduceret fløde. Mange madlavningsfløder indeholder hvedemel eller er lavet af kernemælk og olie – så er det ikke fløde mere! Kaffenfløden findes i en UHT behandlet (en varmebehandling der forlænger holdbarheden) og en almindelige variant, som jeg bruger da jeg tænker den er mere frisk 🙂
Sauce og spaghetti squash kan sagtens udgøre et helt måltid, eller du kan servere det til et godt stykke kød af kylling, okse eller svinekød – du kan servere det til alting for det smager bare godt!
Velbekomme
Kantarelsauce
Ingredienser
- 150 g En bakke kantareller
- 1 skalotteløg
- 1,5 dl kaffefløde
- salt og peber
Sådan gør du
- Rengør kantarellerne, skyld dem eventuelt, men så skal de tørre, for ellers kommer de til at koge.
- Svits løg på en varm pande, tilsæt kantarellerne og steg dem et pr. minutter.
- Hæld fløden i panden og lad saucen koge op i 2-3 min.
- Smag saucen til med salt og peber.