Oksefrikadeller med grønkål
Du ved sikkert at jeg er helt vild med grønkål. Det ved mine Bootcamp piger i hvertfald. Opskriften på disse grønne oksedeller fik jeg af en bootcamp pige som tænkte, at de kunne være noget for mig, når jeg er så vild med grøntkål. Og det er de! Skønne oksedeller med masser af kål, som er nemme at lave, da de passer sig selv i ovnen. En opskrift jeg kan lide, og det håber jeg også du kan.
Syntes du også at oksedeller i ovnen er nemt? Så vil du helt sikker også kunne lide disse med soltørret tomat
Grønne oksedeller
Skøn og nem opskrift på kødboller lavet af oksekød og grønkål. Oksefrikadellerne er nemme at lave, da de kan passe sig selv i ovnen
Antal: 12 stk.
Ingredienser
- 500 g hakket oksekød
- 1 rødløg
- 200 g grønkål
- 1 æg
- 1 spsk husk
- 1 tsk groft salt
- peber
Sådan gør du
- Tænd for ovnen på 180 grader varmluft
- Skyld grønkålen og hak den fint.
- Rør alle ingredienserne sammen og form farsen til kødboller (jeg bruger fingrene), placer dem på en bagerist med en bradepande under, det gør at kødsaften drypper derned i stedet for at kødbollerne ligger og sejler i saften.
- Bag dem i ovnen i 20 min ved 180 grader varmluft.