Champignon og tranebær fyldte svinekoteletter
Vi kan godt lide at være forberedte hjemme hos os. Vi er tit sultne og vi vil gerne træffe nogle fornuftige valg. Derfor forsøger vi at lave en ugentlig madplan. Vi laver aftensmad hver dag og vi laver altid ekstra, så der er rester til frokost dagen efter. Når vi laver en madplan gør vi det sådan:
- 1 dag: Ko
- 1 dag: Gris
- 1 dag: Kylling
- 1 dag: Vegetar
- 1 dag: Fisk
- Weekend
Det er langt fra hver uge det lykkes! Ko og kylling er de nemmeste dage at finde på en opskrift, vegetardagen er også rimelig nem. Men for mig er det lidt sværere at finde på noget med grisekød eller fisk. Frikadeller er oplagt eller boller i karry, men det kan vi ikke få hver uge.
Her er en opskrift på svinekoteletter som ikke er koteletter i fad, som er nem og velsmagende. Tranebærene giver en sød og næsten barbecue smag.
Velbekomme.
Fyldte svinekoteletter
Ingredienser
- 4 Svinekoteletter én til hver
- 4 champignon
- 2 spsk tranebær ca 30g
- 1 tsk groft salt
- 1/2 tsk frisk kværnet peber
Sådan gør du
- Rens champignon og skær dem i små tern.
- Skær tranebærene i små stykker.
- Bland champignon med tranebærene, salt og peber.
- Skær en lomme i koteletterne og fyld dem med champingon- og trænebærblandingen. Luk koteletterne, jeg brugten en tandstik.
- Steg dem i ovnen ved 185 grader varmluft i ca. 30 min.
Følg gerne madbloggen på facebook.