Appelsinmarineret kylling med æbler og løg
Kylling er måske ikke særlig julet, men midt i alt julemaden er der brug for hverdagsretter, som ikke ligger så tungt. Derfor opstod denne opskrift på en virkelig saftig og lækker kylling. En hverdagsret med undertoner af jul. Kyllingen serverer jeg til ris, hvor jeg bruger marinaden som sauce og dertil også en frisk salat.
Velbekomme
Appelsinmarineret kylling
Appelsinmarineret kylling med æbler er en skøn hverdagsopskrift med smag af jul. Kyllingen er saftig og fuld af smag og let krydret med kanel
Ingredienser
- 4 kyllingefileter
- saft af 1 appelsin
- 1 æble
- 2 løg
- 1 tsk kanel
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Hak æble og løg i tern.
- Læg kyllingefileterne i et ovnfast fad, fordel æble og løg omkring kyllingerne.
- Pres appelsinsaften ud over kyllingerne.
- Drys kyllingerne med kanel.
- Bag det i ovnen i ca. 20 minutter.