Fødselsdag
I går var det min fødselsdag og jeg er i dag begyndt mit sidste år i tyverende. Min fødselsdag blev fejret i det bedste selskab, med Nordic Race i Hasle bakker og en 4 retters menu på restaurant Mellemrum – motion, venner og god mad – en helt perfekt dag for mig.
Mit 28’ende leveår har været helt vildt og det er jeg sikker på mit 29’ende leveår også bliver. Inden jeg rammer et skarpt hjørne, om bare 1 år.
Derfor har jeg lavet denne liste med 30 ting/opskrifter jeg aldrig har prøvet at lave, og som jeg vil nå at prøve, inden jeg bliver 30 år. Måske deler jeg nogle af opskrifterne, men ellers kan du helt sikkert følge med på min Instagram her: @anne.sondergaard
30 opskrifter jeg vil prøve at lave før jeg bliver 30
Her kommer listen:
- Lemon curd
- Gateau martel
- Kokos-sorbet
- Champagne-sorbet
- Tatar
- Drænet kærnemælk
- Brioche boller
- Hjemmelavet pølser
- Surdej (min egen surdej fra bunden)
- Risotto
- Brunet smør
- Sauce mousseline
- Panna cotta
- Mazarintærte
- Creme brulee
- Karamelliseret hvid chokolade
- Yoghurt
- Kunstig kaviar
- Hummer bisque
- Krystalliseret hvid chokolade
- Harissa
- Dukkah
- Gnocchi
- Gastrik
- Cheesecake af puck-feta-ost
- Tuiles
- Hollandaise sauce
- Amerikanske pandekager med kærnemælk
- Pickles
- Svineskank
Er der noget du tænker jeg bare må prøve at lave, selvfølgelig hjemmelavet fra bunden, så del det gerne i kommentaren.
Hvor mange punkter på min “30 før 30 liste” kan du vinge af?